Skip to main content

Word De Held In Je Eigen Koers & Train Met Tacx I Genius

Tacx: Bepaal je Eigen Koers & Train Met Tacx I Genius

Het fietsen op een Tacx maakt het binnen trainen veel aantrekkelijker dan met een ouderwetse hometrainer. Je gebruikt namelijk je eigen fiets om te trainen, wat inhoudt dat je altijd de ideale zitpositie en afstelling kunt vinden.

Je plaatst de racefiets of mountainbike hiervoor eenvoudig in de Tacx trainer. Deze worden niet alleen gebruikt voor trainingen; wedstrijdrijders gebruiken ook vaak een Tacx fietstrainer als warming-up voor een wedstrijd

Tacx maakt van jou de held in je eigen koers

Speel de hoofdrol in je eigen koers en rijd als een echte prof je favoriete ronde met de Tacx I-Genius, het topmodel van Tacx. De combinatie van het robuuste, stevige frame en de geavanceerde Tacx Trainer software maakt het rijden in virtuele werelden tot een ware sensatie.

De Tacx I-Genius heeft een draadloze motorrem met computergestuurd vliegwiel die bij lage snelheden hoge vermogens genereert. Fiets je een virtuele berg af, dan geeft de Tacx I-Genius je een duwtje in de rug. Zo wordt het fietsen nóg realistischer.

Voordelen van fietsen met Tacx

De Tacx I-Genius kan maximaal een stijgingspercentage van 20% simuleren. Dit betekent dat wanneer een virtuele berg wordt beklommen van 20%, de Tacx I-Genius dit zeer realistisch kan simuleren.

Door het geavanceerde weerstandsysteem kan de Tacx trainer ook op lage snelheden een hoge weerstand genereren. Ga je bergaf dan zal de Tacx I-Genius je een zetje in de rug geven. Dit doet de Tacx trainer tot een dalingspercentage van maximaal 5 %.

Je kunt in de ‘virtual reality’ wereld tegen één of meerdere digitale renners fietsen. Blijf achter een tegenstander hanger, zet aan en rijd hem voorbij. Realistischer dan écht fietsen kan bijna niet.

Ben je (eindelijk) klaar om de held in je eigen koers te worden? Je hebt lang genoeg gewacht, vind je zelf ook niet?

Pak je beste fiets en kom naar de hoogtekamer van Corpus Health & grijp die heldenrol! Net zoals in iedere fietsronde kan er maar één de winnaar zijn…

… Ben jij de volgende?

Tacx-Training